AirLess pisztolyok

AG 14
AirLess kézi szórópisztoly
Protec GM 1-530
AirLess kézi szórópisztoly
Protec GM 1-350
AirLess kézi szórópisztoly
GA 250AL
AirLess automata szórópisztoly
GA 400AL
AirLess automata szórópisztoly

AZ AIRLESS SZÓRÁSI ELJÁRÁS

Magasnyomású rendszerekhez

A WAGNER AirLess, azaz a levegő nélküli szórás során egy, az alkalmazott készülék elvének megfelelő szivattyú felszívja a szóróanyagot, majd 120bar üzeminyomás felett továbbítja a fúvókához, amelyen szétporlasztódva préselődik át. Az AirLess berendezések kalibrált maximális nyomásértéke 270 és 530bar.

A magasnyomás biztosítja, a szóróanyag mikronnyi finomságú részecskékre történő porladását.

Mivel a rendszernek nincs szüksége levegő felhasználásra, ezért ez az eljárás AirLess, azaz levegőmentes szórástechnikaként vált ismerté.

A jelenlegi kereskedelmi programban ennek képviselői az AG 14, a Protec GM1-530, a Protec GM1-350 kézi és a GA 250AL, valamint a GA 400AL típusú automata szórópisztolyok.

MEGBÍZHATÓSÁG:

A pontos illesztések és csatlakozások lehetővé teszik a folyamatos, zavartalan üzemet, illetve biztosítják a mindig megbízhatóan azonos minőséget.

GAZDASÁGOSSÁG:

Az elfordítható TIP fúvókáknak köszönhetően a szennyeződések, dugulások könnyen és anyagveszteség nélkül eltávolíthatók. Az anagyvezető rendszer alkatrészei rozsdamentes acélból készültek, ami jelentősen növeli az élettartamot és biztosítja a szóróanyagok folyamatos áramlását. 

RUGALMASSÁG:

Az anyagtömlő könnyű működésű és hosszú élettartamú forgócsukló csatlakozása jelentősen növeli a szórópisztoly ergonómiáját.   

PÉLDÁK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEKRE:

Nagy felületek felületkezelése magas viszkozitású (sűrű) szóróanyaggal, vastag rétegben, jelentős mennyiségű anyagfelhasználás mellett.