AirSpray pisztolyok

TOPFINISH GM 1010 G CAT-X
AirSpray kézi szórópisztoly
TOPFINISH GM 1030P
AirSpray kézi szórópisztoly
TOPFINISH GA 1020/1030
AirSpray automata szórópisztoly
TOPFINISH GA 1900
AirSpray automata szórópisztoly
Pilot GA 9010 Marking
AirSpray automata szórópisztoly vonalfestéshez és jelöléshez
Pilot GA 9010 Marking Membran
AirSpray automata szórópisztoly pont és vonalfestéshez
SupraCoat GA3000SC
AirSpray automata külső és belső vezérlésű szórópisztoly
Pilot Trend
AirSpray felsőtartályos kézi szórópisztoly
Pilot Trend
AirSpray anyagcsatlakozós kézi szórópisztoly
Pilot Mini
AirSpray felsőtartályos kézi szórópisztoly
Pilot Mini
AirSpray anyagcsatlakozós kézi szórópisztoly

LEVEGŐS SZÓRÓPISZTOLYOK

Alacsony és középnyomású rendszerekhez

A WAGNER és a WAGNER-WALTHER PILOT alacsony nyomású, AirSpray levegős szórópisztolyai a finomszórás számtalan igényét kiszolgálják. A szóróanyagfelhordás szükségletei szerint a kézi szórópisztolyok közül a PILOT Mini és Trend, valamint a TOPFINISH GM 1010G CAT-X és GM 1030P típusok rendelhetők felső-(kifolyó/gravitációs) tartályos, alsó- (szívótartályos), illetve anyagtömlő csatlakozóval ellátott változatokban is. Léteznek még belső- és külső vezérlésű automata szórópisztolyok is a nagyipari automatizált felületkezelési folyamatok kiszolgálására, ezek a TOPFINISH GA 1020/1030, a TOPFINISH GA 1900, a PILOT GA 9010 Marking/Membran, valamint a SupraCoat GA3000SC típusok képviselik.

A szórópisztolyban a sűrítettlevegő a levegőcsatornákon nagy sebességgel átáramolva hozza létre azt a vakum képződést, ami a tartályban, illetve az anyagvezetékben lévő szóróanyagot a fúvókához juttatja. Itt szintén a hozzáadott sűrítettlevegő segítségével szétporlad, a szórásképet tovább lehet finomítani a levegősapka oldalán kiáramló segédvegővel.

MEGBÍZHATÓSÁG:

A WAGNER WALTHER PILOT nyomótartályai zárt rendszerek, amelyben a felületkezelő anyagok folyamatos keverés közben, a környezeti hatásoktól mentesen jutnak a szórópisztolyig. Felszerelhetők kézi, pneumatikus és elektromos keverőkkel is.

GAZDASÁGOSSÁG:

Alapfelszereltségben minden szórópisztoly széles-körsugár beállítási lehetőséggel és anyagmennyiség szabályzóval van ellátva.

A pisztolyok masszív felépítésűek, könnyűek és könnyen kezelhetők, biztosítva ezzel a gyors és precíz munkavégzést.  

RUGALMASSÁG:

A pisztolyok anyagtovábbításban szerepet játszó alkatrészei jelentős részben rozsdamentes acélból készültek, így alkalmasak vizesbázisú, érzékeny és agresszív anyagok szórására egyaránt. 

PÉLDÁK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEKRE:

AirSpray technológiával szinte minden felületkezelő anyag szórható, nem csak festékek és lakkok, hanem többek között ragasztók, leválasztó anyagok és olajok is.