Porszórás

Porfestés

A kézi és az automatizált felületkezelési feladatoknak, illetve a porfestési tevékenységnek megfelelően kialakított megoldások széles választékát nyújtjuk. Ezek a megoldások bemutatják a lehetőségek sokféleségét is, mint gyors színcsere, az egyszerű tisztítás és a környezetkímélő porvisszanyerési lehetőségek.

Szállítás és előkészítés 

A porközpont, mint a porfesték ellátás szíve gondoskodik róla, hogy az aktuális feladathoz szükséges porfesték mennyiség – az eredeti szállítási kartonból vagy tartályból – eljusson a szórópisztolyokig. Nagyteljesítményű és feladatorientált alkotóegységei révén hatékonyan tudja teljesíteni az ügyfél által meghatározott elvárásokat.

Kabinok

Nagyobb teljesítmény és flexibilitás, sokkal kisebb hely igénnyel! Stabil, robosztus szerkezetben elrejtett kifinomult áramlásszabályozás, amely összehangolva a WAGNER nagy hatékonyságú visszanyerő rendszerével biztosítja az optimális energia és anyagtakarékosságot. Valamint hosszútávon garantálja a költségcsökkentést és környezetünk megóvását. 

Mozgatástechnika

Biztosítja a szórópisztolyok vízszintes/függőleges irányú gyors és pontos pozicionálását, a tömlők akadálytalan vezetését és a szórópisztolyok finommozgatását. Mindezekkel a lehetőségekkel a szórási folyamat során időt, porfestéket és energiát takarít meg.

Teljes rendszer

A teljes berendezés standardizált elemekből történő összeállítása lehetőséget nyújt a megrendelő által meghatározott felületkezelési feladatok speciális ellátásának biztosítására.  A berendezés magas műszaki színvonalú egységei alkotnak egységesen működő rendszert.

Tartozékok

Az ipari porszóráshoz gyártott tartozékok hosszú évtizedek óta szolgálják világszerte a tökéletes felületkezelést. A kézi porszórás területén biztosított egyszerű kezelhetőség és gyorsaság, valamint az automata rendszerek nagyfokú hatékonysága minden típusú és felületű porfestést lehetővé tesz.

Visszanyerés

A visszanyerő rendszer (ciklon, szűrő vagy utószűrő) szétválasztják a szórókabinból visszaszivattyúzott porfesték/levegő elegyet és a leválasztott port ismételten a rendszer porkörforgásába juttatják.

Vezérlés

Maga a vezérléstechnika az alapja a modern porfestés nagy hatékonyságú automatizálási megoldásaiknak. A lehető legegyszerűbb kezelhetőség, nagyszámú mentett feladat ismételhetősége, átfogó funkciók a porfestékszórás különböző feladataihoz, hatékony, takarékos és környezetkímélő üzemeltetés.